Organska hemija II

Started by hulio_salinas, 21-02-2007, 05:59:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Sole

i ja sam mislila tad, ali ne znam da li mi je to dovoljno... ;-(
ma, sve je pitanje organizacije.

jeca87

Ja imam 10 dana posle fizicke, posto mi je zgusnut raspored, botaniku ucim vec 10 dana, sutra cu fiziku,a onda histologiju i fizicku, i tako.... Super mi je!

Bojana 153

Zar nemamo dve nedelje za O2? Od 24.6.-10.7.?

jeca87

Eeeee, pa i mi cigani imamo dusu :) Moram da se odmorim nedelju dana da skupim snagu!

Bojana 153

O Boze Jecko, pa ja za ovih skoro godinu dana studiranja nisam nijednu stvar radila dve nedelje,
a ne verujem da je iko! (Mislim u kontinuitetu) Uvek je kljucna noc pred ispit! Ili jutro...

Sole

nama su i dve nedelje mnogo!
za nas je 2-3 dana extra, tad se bar nateram da radim nesto inace kad imam vise vremena, uglavnom je pogubno, jer se mnogo vise zezam!
nadam se da cu za organsku da napravim ustupak, pa da sednem da zagrejem stolicu. ;-)

zabica

Quote from: Sole on 13-06-2007, 18:21:50
nadam se da cu za organsku da napravim ustupak, pa da sednem da zagrejem stolicu. ;-)

pa ja mislim da bi ovo moralo...ipak je to organska, ne moze bas za nedelju dana...
ja krenula na casove, klimam glavom i tako...

p.s. jeco sad bi dobro prilicila ona pesma - "necu da budem k'o masina"  :lol:

Bred

[off]Citat:
p.s. jeco sad bi dobro prilicila ona pesma - "necu da budem k'o masina"  :lol:
-----------
Ceca forever [/off] :K

lycos

sedim , citam vase postove- pa vi ste prsli- sta ucini ta botanika od vas.. pretvarate se u provodne snopice..
:)

shiky

Lycos,pa vidis,kada bi se rotirao oko C-C veze,mozda bi gledao na stvari drugacije :>
Bio bi na our side,i bas bi ti bilo lepo da se druzis sa snopicima,aminima,secerima  :lol3:
Evo ja cu da budem D-glukoza :~

Sole

Quote from: shiky on 14-06-2007, 11:24:22

Evo ja cu da budem D-glukoza :~

:116:
ja cu tvoj anomer...

jeca87

I to sto kazes Brede :) Neko je dobro rekao da funkcionisemo po sistemu: copy-paste-read-delete! :)

Bred

[off]bas tako jeco. i svaka vam cast, ja tako stvarno ne bih mogao. i naravno, postavlja se pitanje koliko vam od toliko informacija koje vam protrce kroz glavu stvarno i ostane u glavi. iz mog iskustva sa bolonjcima-jako malo[/off]:hm

jeca87

Si, si, you're right! Ali, iskreno, mislim da mi iz organske najvise stvari ostaje, valjda zato sto nju spremam duze od ostalih predmeta, a i nju je nemoguce uciti povrsno...

lycos

off-upravo tako.. onom sto sam ucio sa razumevanjem, npr.anatomiju, org I.. to mi je ostalo.. sve ostalo sam zaboravio..