Organska hemija II

Started by hulio_salinas, 21-02-2007, 05:59:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bojana 153

Quote from: mina_v on 28-06-2007, 20:14:12
... tako da sedi, uci.... i uci! :roll:

Optimisticki i ohrabrujuce!!!  :)

josefina87

slajdovi su najbitniji!
predjite ih lepo i molim lepo! :>
hvala bogu da sam to skinula s vrata :K

Sole

koliko detaljno da radim knjigu profesorke Pavlov?
mislim, tamo bas ima dosta o npr. tiofenu, a na slajdovima, 1 slajd samo.
koliko ste ucili iz knjige. meni se ona bas svidja, nekako je dobro objasnjeno.
i hvala vam puno na ovim savetima!
;-)

zabica

evo i ja imam celu i ucim je, sto se knige tice-citaj samo objasnjenja onoga sto je na slajdovima, i mehanizme datih reakcija. Sta mislite koliko ce trebati iz amino i nukleinskih kiselina?

lycos

zabice-treba detaljno..
sole-i ja spremam ceo ispit..prosli put sam pao samo stereox. za bod, nadam se da cu sada proci..

Bojana 153

Ja sam mislila da radim samo sa slajdova. Mislite da to nije dovoljno?

lycos

ako dobro kapiras stvari i imas ok podlogu iz org.I onda mozes..

Bojana 153

Quote from: lycos on 29-06-2007, 12:00:09
ako dobro kapiras stvari i imas ok podlogu iz org.I onda mozes..
:116: :116: :116:

Loptica

Ja sam bila ubedjena da sam ovde procitala da ne treba da se potvrdjuje izlazak na ispit u julu,ali sad ne mogu nigde da nadjem taj post!(mozda i ne postoji) Da li treba,ako neko zna?

whatever

Хехе, Лоптица обневидела од силне Органске :) Има на претходној страни тај пост, Соле нас је информисала, дакле не треба да се потврђује :cvet:

Sole

da, da, ja sam napisala.
a ti lycos, ako ne prodjes sad :F
ja bih rekla isto sto i zabica, sve sa slajdova dobro nauciti, a objasnjenja iz knjige ako nesto nije jasno (ipak volim kad ima malo vise  texta), tako bar ljudi koji su polozili pricaju.
srecno vam svima bilo na (m)ucenju! :~

Loptica

E da sam bar od organske obnevidela!:> Mislim da je to od foruma!:) Hvala na informaciji! :cvet  :wave:

ares

Ja knjigu nisam ni pipnuo,svi kazu da je glupo napisana!Nego Lykos ti pogledaj malko one slajdove, to ce biti dosta,kad ti kaze kolega  :K :K

josefina87

Quote from: Sole on 29-06-2007, 17:10:27
ja bih rekla isto sto i zabica, sve sa slajdova dobro nauciti, a objasnjenja iz knjige ako nesto nije jasno (ipak volim kad ima malo vise  texta), tako bar ljudi koji su polozili pricaju.
:pljes: :pljes:
:Bog :Bog

Bred

Quote from: ares on 29-06-2007, 18:49:56
Ja knjigu nisam ni pipnuo,svi kazu da je glupo napisana!Nego Lykos ti pogledaj malko one slajdove, to ce biti dosta,kad ti kaze kolega  :K :K
:lol3: