Caffe "Spider pig" (kod Praseta na kafi)

Started by pig_am_am, 29-07-2007, 21:17:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zerocool

E to ulje moze i u drugoj varijanti  :>, mada ako ce brucosi da nas mazu  :>

zerocool

ne, ne, Bred ima prednos kao shef, a posto sam ja predlozila selekciju, onda ja odlucujem. Bred za stripera, pa ako mora, nek bude samo za moju dusu i oci  :>

irena

Vidi popaljene matorke... Covece, nema te, nema, pa cim se brucosi pojavise eto i tebe brzinom munje... Sad bi jos i da te mazu, nije nego. Nije dozvoljeno imati kontakte sa osobljem kafane, a posebno ne sa striptizetama... Saljemo losu poruku, odajemo utisak neprofesionalnosti, no no!!! :nene:

zerocool

Pa Bred ce biti striptizeta, a brucosi ce da nas mazu

Bred

irena
:cvet
ova nula je bas agresivna, jadan onaj ko bidne s njom
:face:
:K
Nulo, ipak bi ti da imas i goste u toj kafani, ne?  :1 :wall:
A ja mogu samo da gazdujem posto vidim da svinja nista ne radi, nju cemo da angazujemo na nekom drugom radnom mestu.
Ipak je piletina na ceni te eto vam nese i pese nek budu striptizete.
:siza:

zerocool

E pa Bred, mene je pigi zaduzila da je menjam dok nije tu, a ti budi shef negde drugde.
Agrsivno je dobro, samo sto ti nisi to jos uvek shvatio :>.
Evo dacu ti jednu rukovodecu funkciju, ti ces da biras stripere. Moraces dobro da ih osmatras, sa svih strana. Pazi, to je ozbiljna funkcija,  racunam na tebe

Bred

:bljak:
sto umes da procenis ljude ...  :wall:
treba da ti budem podvodac ...  :F
Moje moralne norme mi to ne dopustaju, sorry ..  :Z

Mashrum

Otključano, a nikog budnog nema.. Tjas..

Ali, o gle!.. Kakve li gužve?..

Elegantno preskačem preko gomile ljudi koji spavaju i sanjeju da će sutra biti izabrani za striptiz majstora, zavirujem u frižider i uzimam čašu čokoladnog mleka.

Odo sad da ne probudim ove dobre ljude za/po stolovima..

zerocool

Sipka je prazna, hvata se prasina na njoj, trazi nekog brucosa da joj posveti paznju. Razocarane matore tete ne dolaze vise, nista nije isto bez mladog mesa

irena

Pe krenula letnja sezona, "inside" fazon nije vise aktuelan, moracemo da aktiviramo bastu, tako da... ili menjaj mesto sipki ili nadji striperima novi eksterijer, neko drvce, tresnju, sta li....  :116: A vidi, moz' i zenba, ovo ono...

zerocool

Uuuuuuuuuuu zenba, to je bas sexi, vec zamisljam neke u kupacem, zmijsko telo, zmijski kupaci  :>

irena

Pa ja bas i ne bih stripera sa zmijskim telom... beskicmenjaci sa misicima, bljak! :*: Daj neko bolje poredjenje. Pazi, za dooobrog stripera spremna sam i da uposlim moj antologijski bic iz price.  :smekerica:

zerocool

ali ti ne znas na sta mislim kad kazem zmijsko telo, Irena ukusi su razliciti  :>
Dacu ti drugi put def zmijskog tela, a sad te ostavljam da zamisljas

irena

Jedino sto u ovom trenutku mogu da zamislim je nefron, a o zmijskom telu ces detalje u subotu. :igra:

Enea

Quote from: irena on 17-06-2008, 11:42:03
Jedino sto u ovom trenutku mogu da zamislim je nefron, a o zmijskom telu ces detalje u subotu. :igra:

lol i kakav ti je taj nefron?