!!! Dozvoljen je uslov !!!

Started by hulio_salinas, 25-09-2007, 09:44:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hominis nocturna

Mene interesuje slicna stvar. Da li onaj ko je tri puta pao neki ispit u prvoj godini, a upisao je drugu, moze taj ispit da polaze ponovo, ili su ta tri puta zauvek? Ako je tako, onda onaj ko je tri puta pao treba odmah da se ispise sa faksa... I da li preneseni ispit moze da se polaze samo tri puta, ili taj moze onoliko puta koliko ima ispitnih rokova?

Pedja

Па да ли стварно мислиш да је заувек?  :hm

zabica

Preneti ispit u drugoj godini miozes opet tri puta da polazes, barem je tako bilo reci ranije

hulio_salinas

Informacija je proverena:

Prenete ispite mozes da polazes tri puta. Polazes samo zavrsni ipit (i ako jos nesto nisi polozio), a ne moras ponovo da skupljas preispitne poene.

Marije

Da li ce onaj ko ima uslov,a u oktobarskom roku treci put padne poslednji ispit moci da upise drugu godinu??????????? Ili je PAO GODINU??? 

Wolhard

Mislim da moze da upise drugu godinu i polaze jos tri puta taj ispit!

hulio_salinas

Pa naravno da ce moci da upise, pobogu!

Nenac

a je li moze bilo koji premet(i) koji su u opsegu od ta 8 poena ili ne.....?   :roll:

NESIGURNA

ljudi to kod nas u Podgorici nije ...
Kako da se i mi izborimo ???

Wlada

Није ни код нас...
То је било само за прошлу годину.

buu

cekaj, cekaj! za Igod nije dozvoljen uslov???????????????????????????????????????? molim? 

milica_d

Koliko sam ja upucena za prvu godinu (2007/08.) nije dozvoljen uslov za budzet,tj. drugu god. na budzetu upisuju studenti koji imaju 60ESPB,a kao samofinansirajuci mogu upisati studenti koji su skupili 37ESPB.

mada se jos uvek nadam tom uslovu...tamo negde u septembru...
:ninja:

Ova tema je postavljena jos pre godinu dana(kad citate postove pogledajte datum!) :wink:

buu

znam, znam!!! ali pitam za djake prvake 2007/2008

milica_d

Evo ,ovo je odgovor za studente sadasnje prve godine-2007/2008.
Quote from: milica_d on 04-04-2008, 19:40:51
Koliko sam ja upucena za prvu godinu (2007/08.) nije dozvoljen uslov za budzet,tj. drugu god. na budzetu upisuju studenti koji imaju 60ESPB,a kao samofinansirajuci mogu upisati studenti koji su skupili 37ESPB.
:roll:

Ako neko ima drugaciju informaciju neka je napise,ovo je poslednje sto sam ja cula... :wink:

Bred

Da je drugacije, Wlada bi znao.
I jos je o tome rano i pricati uopste
:wink: