posao spisak apotekacenovnik lekovatekstovikontakt

Author Topic: Karijera u farmaciji  (Read 4052 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum
Karijera u farmaciji
« on: 05-05-2015, 22:51:41 »

nastavak sa naslovne ...Prvog dana događaja 21. maja u holu fakulteta studentima će na raspolaganju biti CV klinika i karijerni info desk. Studenti, budući magistri farmacije, će imati priliku da se bliže upoznaju sa koracima koje prolaze na putu do prvog zaposlenja kao i sa načinom selekcije kandidata kroz simulaciju intervjua za posao.


Drugog dana događaja 22. maja, na svečanom otvaranju sa početkom u 14 časova prisutnima će se obratiti dekan Farmaceutskog fakulteta prof. dr Zorica Vujić, prof. dr Ljiljana Tasić, predstavnici kompanija partnera projekta: Roche, Hemofarm, Phoenix, Farmanea i Proton system, ispred kompanije Hemofarm generalni direktor g. Ronald Seeliger, predsednik Organizacionog odbora projekta „Karijera u farmaciji“ mr ph Nikola Milenković. Nakon otvoranja sledi bogat program iz koga izdvajamo Karijerni forum na kome će studenti moći da čuju priče iz prakse od eminentnih gostiju iz različitih oblasti farmaceutske struke u kojima rade farmaceuti. Na štandovima u izložbenom prostoru hola Farmaceutskog fakulteta učešće će uzeti kompanije i institucije iz oblasti farmacije koje će predstaviti svoju ponudu studentima i mladim diplomcima Farmaceutskog fakulteta.Reč koordinatora projekta:
„Odlična prilika da studenti i mladi diplomci preduzmu prvi korak ka željenoj karijeri. Razviju svoje veštine kroz pet specijalizovanih radionica kompanija partnera, upoznaju se sa poslodavcima na sajamskom delu i čuju priče iz prakse na Karijernom forumu. Iskoristi mogućnost da kreiraš svoju budućnost.“        
mr ph Nikola Milenković 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana