posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: Nacin bodovanja za brucose  (Read 4941 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum
Nacin bodovanja za brucose
« on: 20-09-2009, 00:31:13 »

Način na koji će se određivati konačan broj bodova za studente I godine, prilikom postavljanja preliminarnih i konačnih rang listi, je sledeći:
Boduje se
 
1. Školski uslov
(Prosečna ocena iz srednje škole*+3) × 8
*(uspeh iz I godine + uspeh iz II godine + uspeh iz III godine + uspeh iz IV godine)/4
 
Napomena: prosečna ocena iz srednje škole, na rang listi biće prikazana zaokružena na dve decimale, ali se obračunava nezaokružena)
 
2. Prihod po članu domaćinstva studenta.
Pod prihodom po članu domaćinstva studenta podrazumeva se prosečni mesečni prihod za period januar – jun tekuće godine.
 
Prihod po članu domaćinstva vrednuje se, i to:
- do 50% prosečne zarade bez poreza i doprinosa po zaposlenom u privredi Republike Srbije za period od 01.januara do 30.juna tekuće godine..... 2 boda
 
- do 100% prosečne zarade bez poreza i doprinosa po zaposlenom u privredi Republike Srbije za period od 01.januara do 30.juna tekuće godine..... 1 bod
 
- preko 100% prosečne zarade bez poreza i doprinosa po zaposlenom u privredi Republike Srbije za period od 01.januara do 30.juna tekuće godine..... 0 bodova
 
NAPOMENA: Studenti koji imaju status raseljenog lica sa teritorije Kosova i Metohije a nisu u mogućnosti da pribave Uverenje o prihodu po članu porodice boduju se sa 1 bodom.
 
Studentima čije je prebivalište na teritoriji Kosova i Metohije, u delu koji je pod kontrolom UNMIK-a po osnovu stanovanja dodaju se 2 boda.

http://www.sc.rs/


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana