Predavanja traju tako dugo jer postoje pauze od 15 min izmedju svih predavanja. To je zato sto su sada predavanja obavezna, potrebna je veca pauza kako bi svi studenti mogli da predahnu, pojedu nesto, odu do toaleta.. ali naravno sluzi i za mentalni odmor kako bi studenti imali koncentraciju za dalje pracenje nastave.. Takodje postoji i jedna polucasovna pauza za rucak u vreme kada radi menza.
hm ... p jeste da imamo tih 15min, ali bi mogli da imamo bar 5min pauze tokom tih 1h i 30min ... zaista je previse odjednom slusati toliko dugo ... sada mi je jasno zasto su nam casovi u ss trajali 45 min ... (8
iz mate nismo imali vremena ni da podignemo glavu, a kamoli da pitamo... samo je u jednom trenutnku profesorka pitala da li ima pitanja, ali to tako bilo žustro da se niko nije usudio da pisne... a zatim je nastavila da predaje...
da ... i svi profesori napominju kako imamo konsultacije ako nam nesto nije jasno ... uopste ne pominju pitanja tokom predavanja ...
makar i posle predavanja pitajte
e to se vec desava (8 skoro posle svakog predavanja se svi sakupe(imo) oko stola ;p
rekli su da predavanja N-I-S-U obavezna i da nose samo 1-2 boda od ukupno 60
nisu obavezna, ali ako ne dolazis ne dobijes poene ;p u tom su fazonu (8 tj mislim da je biologicarka rekla da ce nam svima dati, dolazili/nedolazili roll ..
izgleda da ove diskove dobijamo u CET, kada budemo podigli ID kartice...
delili su i danas ... samo kada smo mi dosli (a bilo je oko 13:40) zatvorili su i rekli dodjite sutra (a koliko ja znam rade do 14h? roll)
Generalno, brucosi su se smorili na Uvodu a ja sam iz naziva predmeta unapred zamisljao da to treba da bude nesto jako, jako zanimljivo i da brucose vec sad zainteresuje za farmaciju a ne puko nabraja godina i imena istorijskih licnosti
lol (8
Kad i gde imate vežbe iz Uvoda u farmaciju, volela bih da vidim kako to izgleda?
u terminu predavanja utorkom u amf 1, svi zajedno ... roll