posao spisak apotekacenovnik lekovatekstovikontakt

Author Topic: Pet Shop hrana za pse i macke Ljubimetz  (Read 1737 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline seminarski

  • Padobranac
  • *
  • Posts: 1
Pet Shop hrana za pse i macke Ljubimetz
« on: 11-07-2013, 23:31:25 »

 http://www.hranazapse.org (http://www.hranazapse.org)Najveći online pet shop u Srbiji. Dostava za celu Srbiju - samo 293 dinara.
 
Na tržištu postoji mnogo različitih vrsta i oblika hrane za kućne ljubimce, i svaki proizvođač hvali svoj proizvod....
 
Mi nemamo potrebe da se hvalimo!
 
Našu hranu vole i hvale svi – vlasnici pasa i mačaka, odgajivači, prodavci i najvažniji – psi i mačke!
 
Hrana za pse i mačke Ljubimetz je savršen spoj tri osnovne osobine – premium kvalitet, diskontna cena i uigran kanal distribucije.
 
Naši kupci dobijaju vrhunsku hranu po neverovatno niskim cenama, a prodavci i odgajivači više nego korektan rabat i isporuku u roku od 24h od trenutka poručivanja.
 
Kako?  Stvar dobre organizacije!
 
Fabrika se nalazi u Bugarskoj, i zbog oštrih propisa Evropske unije, sirovine i gotova hrana se kontrolišu na 4 kontrolne tačke – u toku proizvodnje, pri izlasku iz fabrike, pri izlasku iz Evropske unije i pri ulasku u Srbiju.
 
Nemamo ogromne magacine, višak administracije i skupe zalihe – naši kamioni kao paukova mreža pokrivaju Srbiju i isporučuju naručene količine u roku od par sati do jednog dana od trenutka kada nas nazovete.
 
Mi smo jedini proizvođači i distributeri na tržištu koji ne traže ništa a nude sve. Nazovite nas i proverite!
 
Beograd, Srbija, pet shop, pet shop rs, pet shop online, on line pet shop, pet shop on line, hrana za psa, hrana za macku, hrana za ljubimce, hrana za štence, hrana za mace, hrana za mačke, psi hrana, hrana za zivotinje, hrana ljubimetz
 
 
Kontakt:
[email protected]
061 26 19 283
 
« Last Edit: 13-07-2013, 11:22:42 by Bred »


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2020 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana