posao spisak apotekacenovnik lekovatekstovikontakt

Author Topic: Prevod starog studijskog programa za farmaceute na engleski - povoljno  (Read 2045 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ben

  • Clan u razvoju
  • **
  • Posts: 26

Ovlasceni prevodilac za engleski jezik nudi prevod i overu starog programa fakulteta (iz 1996.) i ostale zvanicne dokumentacije povoljno (i brzo, obzirom da je ceo program vec preveden, svih 130 strana).


U pitanju je samo prevod, znaci da zainteresovani prvo moraju fakultetu da se obrate za izdavanje programa (za sve zvanicne potrebe program naravno mora biti overen od strane fakulteta).
Dakle, ako vam je za produzetak studija ili za nostrifikaciju potreban program sa sadrzajem predmeta i prevod na engleski od strane autorizovanog prevodioca, izdat na licni zahtev, javite se:
063/89-32-884
[email protected]


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana