posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: Da li se isplate elektronske zdravstvene knjizice  (Read 2006 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum
Da li se isplate elektronske zdravstvene knjizice
« on: 06-07-2013, 18:17:37 »

 B. RADIVOJEVIĆ |   (http://novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:442170-Da-li-se-isplate-elektronske-zdravstvene-knjizice#)   I pre podele elektronskih zdravstvenih isprava, osporava se njihova opravdanost. Zamena bi koštala 20 miliona evra. Bez čvrstih argumenata za taj potez
ZAMENA postojećih zdravstvenih knjižica novim, elektronskim, praktično nije ni počela, a prema argumentima koji su dosad izneti, već se stvara utisak da bi to mogao da bude još jedan uzaludan, a za naše prilike skup „zahvat“ u zdravstvu Srbije.

U ovom trenutku malo ko vidi razlog zašto bi se zdravstvene knjižice uopšte menjale. Čak ni predstavnici Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja, na sastanku sa ministarkom zdravlja Slavicom Đukić Dejanović i zaštitnikom prava građana Sašom Jankovićem, koji je pokrenuo pitanje da li je zamena knjižica koja će koštati oko 20 miliona evra, zaista neophodna, nisu izneli argumente kojima bi opravdali zamenu.


nastavak -> http://novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:442170-Da-li-se-isplate-elektronske-zdravstvene-knjizice 


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2020 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana