posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: Zbog otkaza pauza u naplati kredita  (Read 2954 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum
Zbog otkaza pauza u naplati kredita
« on: 06-07-2013, 18:44:35 »

 D. I. KRASIĆ | 
  Banke su primorane da iznalaze rešenja kada klijent ostane bez posla. Ni glavnica ni kamata ne moraju da se otplaćuju u periodu od dve godine
KADA im klijenti kasne sa namirivanjem kreditnih rata, banke nemilosrdno zovu telefonom, opominju i prete Kreditnim biroom i prinudnom naplatom. Međutim, u slučaju kada dužnik ostane bez posla, situacija postaje isuviše ozbiljna za oboje.

Dok većina banaka dužnicima u ovakom problemu nude takozvani grejs period, tokom koga bi ipak plaćali kamatu, postoje i banke čiji klijenti dobijaju mogućnost da u određenom periodu ne plaćaju ni dinara, dok ne nađu novi posao.
Klijenti Komercijalne banke koji izgube posao mogu praktično da "zamrznu" plaćanje rata na maksimum dve godine, dok god su bez posla. Sa vraćanjem rata nastaviće čim se zaposle

nastavak -> http://novosti.rs/vesti/naslovna/ekonomija/aktuelno.239.html:442372-Zbog-otkaza-pauza-u-naplati-kredita
 
« Last Edit: 06-07-2013, 18:50:09 by Bred »


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana