posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: Osmeh na dar  (Read 3395 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Anchyca

  • Prolaznik
  • **
  • Posts: 13
  • Gender: Female
  • something diffrent <3
Osmeh na dar
« on: 11-12-2009, 12:59:41 »

„Osmeh na dar“ je akcija prikupljanja slatkiša, školskog pribora , igračaka i novca za decu iz najugroženijih enklava sa teritorije Kosova i Metohije.

Svakog radnog dana od 14.12.2009. do 21.12.2009. u holu Farmaceutskog fakulteta od 11h do 14h, biće volonteri kojima možete da se obratite za više informacija i da učestvujete u akciji.

Nadamo se da ćete podržati i ovu akciju, kao i naše prethodne akcije. Pomozite da obradujemo više hiljada mališana koje novogodišnji praznici ne podsećaju na deda-mraza.


S poštovanjem,

članovi Fonda Osmeh na dar u saradnji sa
Studentskom organizacijom
Farmaceutskog fakulteta
NAPSer Public Health


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana