posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: Direktorka Apoteka Beograd firmi svog sina dala posao od 650.000 evra  (Read 3312 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum

Sonja Todorović


Direktorka Apoteka Beograd Jasminka Bjeletić za godinu dana od firme u kojoj je njen sin menadžer nabavila je lekove i preparate u iznosu od oko 650.000 evra.


Poslovanje Apoteka Beograd i veledrogerije „Velexfarm“, kako „Blic“ saznaje, započinje onog momenta kada je Bjeletićeva imenovana za v. d. direktora krajem decembra 2013. godine.

- U veledrogeriji „Velexfarm“ radi direktorkin sin Vladimir Bjeletić kao regionalni menadžer. Isključivo on dolazi u Apoteku i dogovara poslove sa majkom. Dok ona nije došla na ovo mesto, mi nikada nismo poslovali sa ovom firmom - kaže izvor „Blica“ iz uprave Apoteka Beograd navodeći da su poslovi ove dve firme vredni 80 miliona dinara.


nastavak -> http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/538467/Direktorka-Apoteka-Beograd-firmi-svog-sina-dala-posao-od-650000-evra


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana