posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: Laboratorije ne odgovaraju za netacne analize  (Read 2689 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum
Laboratorije ne odgovaraju za netacne analize
« on: 24-08-2014, 20:38:41 »

Kad je dobila loše rezultate analiza, Beograđanka je ponovila test u drugoj laboratoriji i pokazalo se da je – zdrava. – Laboratorija u obavezi da ponovi analize ukoliko postoji sumnja u tačnost podataka

Beograđanka M. M. odlučila je da bolesnoj poznanici spase život tako što će joj pokloniti bubreg, a intervencija, zbog komplikovanog slučaja, morala bi da se obavi u inostranstvu. Pre odlaska, elektronskom poštom lekarima je trebalo da pošalje opsežne laboratorijske analize kako bi dokazala da je zdrava. Želela je da izbegne čekanje na rezultate u državnoj ustanovi i odlučila je da posluša prijatelja lekara koji joj je savetovao da analize obavi u privatnoj laboratoriji „Biomedika”. Problem je nastao kada je dobila rezultate analiza.

nastavak -> http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Laboratorije-ne-odgovaraju-za-netacne-analize.lt.html
« Last Edit: 24-08-2014, 20:41:55 by Bred »


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana