posao spisak apotekacenovnik lekovatekstovikontakt

Author Topic: Ebola van kontrole u zapadnoj Africi  (Read 2076 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum
Ebola van kontrole u zapadnoj Africi
« on: 02-08-2014, 20:57:45 »

Tanjug

Širenje epidemije ebole u zapadnoj Africi je van kontrole, ali može biti zaustavljeno, izjavila je danas generalna direktorka Svetske zdrvastvene organizacije

Ona je na sastanku u prestonici Gvineje Konakriju sa predsednicima te zemlje, Liberije, Sijera Leonea i Obale Slonovače izrazila zabrinutost zbog širenja ove smrtonosne epidemije.
"Zaraza se širi brže od naših napora da je kontrolišemo. Ako situacija nastavi da se pogoršava, posledice mogu biti katastrofalne u smislu izgubljenih života, ali i ozbiljnog socijalno-ekonomskog razaranja i visokog rizika širenja na druge zemlje", rekla je Čanova.

nastavak -> http://novosti.rs/vesti/planeta.299.html:503597-Ebola-van-kontrole-u-zapadnoj-Africi


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2020 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana