posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: Click4sky: Avio-karte za 73 evra  (Read 3570 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Roben

  • Ultra mega giga forumas
  • **
  • Posts: 1868
  • Gender: Male
  • Гуча је закон
Click4sky: Avio-karte za 73 evra
« on: 23-09-2007, 10:20:35 »

Click4sky: Avio-karte za 73 evra

Češka niskobudžetna aviokompanija "Klik for skaj" (Click4sky) počela je prodaju karata na
liniji Beograd-Prag, i još 35 odredišta u 22 evropske zemlje, po ceni od 73 evra za putovanje u jednom smeru.

Kako je saopšteno iz beogradskog predstavništva te kompanije, karte
se mogu isključivo kupiti na njihovom sajtu http://www.click4sky.com/cs/click4sky/click4sky_homepage.htm a u cenu karte uračunate su sve takse.

"Za ovu sumu može se kupiti karta do Praga, a zatim i karta za povratak po istoj ceni, pri čemu nakon kupovine, nisu moguće promene datuma i druge promene", ističe se u saopštenju te niskobudžetne
aviokompanije.

Putnici nove niskobudžetne kompaniju u prvo vreme će leteti u avionima češke kompanije "Čeh erlajns" (Czech Airlines), koja na taj način želi da poveća popunjenost letova.

"Klik for skaj" će na Balkanu, sem za Beograd, leteti i za Ljubljanu, Atinu i Solun, a putnicima će biti poslužena osveženja u avionu besplatno.

U ponudi te niskobudžetne kompanije su i letovi do Amsterdama, Barselone, Berlina, Bolonje, Brisela, Budimpešte, Dablina, Hamburga, Minhena, Osla, Rima, Venecije, Beča, Ciriha i drugih gradova.

Kompanija "Čeh erlajns" dugogodišnji je lider u avioprevozu u Češkoj, a prema proceni te kompanije od 11,5 miliona putnika koliko godišnje prodje preko praškog aerodroma Ruzinje, 20 odsto su putnici
niskobudžetskih kompanija.

(Beta)


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana