posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: Zaključali barmena u toalet i razneli kafić  (Read 1574 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum
Zaključali barmena u toalet i razneli kafić
« on: 19-07-2006, 23:01:40 »

BEOGRAD - Tihomir Slavković (51), zvani Kubura, koji je pobegao iz zatvora u Sremskoj Mitrovici gde izdržava kaznu zbog silovanja i bludnih radnji, razneo se „kašikarom“ juče oko devet sati ujutru u trenutku kada su policajci pozvonili na vrata njegovog stana u Ulici vojvode Stepe 461b.Policajci koji rade na potrazi, juče su se pojavili ispred vrata Slavkovićevog stana jer se posle vikenda nije vratio u zatvor. Slavković, po svemu sudeći, nije mogao da podnese da se vrati u kazamat, pa je seo na krevet u dnevnoj sobi i aktivirao bombu. Kada je policija ušla u stan, zatekla je jeziv prizor, krv po zidovima i plafonu. Tihomirovo telo bilo je raskomadano. Komšije su o tragediji obavestile i njegovog sina M.S, koji je u to vreme bio na poslu. Mladić se taksijem dovezao do zgrade i sav usplahiren je protrčao pored policajca koji je čuvao ulazna vrata. Međutim, ekipa koja je bila unutra nije mladiću dozvolila da uđe u stan i vidi mrtvog oca. Mladić je smešten kod komšija koji su pokušavali da ga smire.

- Nema nesreće da mimoiđe M. Prvo ga je majka ostavila sa ocem, koji ga je odnegovao. Ali Tihomir nije bio cvećka. Bio je u zatvoru, osudili su ga zbog silovanja - pričaju Slavkovićevi susedi dodajući da mu je sin sasvim drugačiji, „pošten i vredan dečko“.

Još nije poznato da li je Slavković uspeo da napiše oproštajno pismo i objasni svoju odluku. Za vreme suđenja, dok je bio u pritvoru, stalno se žalio da ga cimeri siluju. Da li je to nastavljeno u zatvoru, nije poznato. Slavković je pre dve godine osuđen na pet godina zatvora zbog silovanja i bludnih radnji. Na sudu je dokazano da je od januara do novembra 2002. godine davao oglase u novinama u kojima je tražio žene za druženje ili brak. Kada bi se upoznao sa ženom, dovodio bi je u stan, ubeđujući je da želi da je upozna sa porodicom. Tamo ju je, međutim, primoravao na seks. Za to vreme bi je fotografisao u raznim pozama, davao joj tuđu odeću i terao je da se pri tom smeje.

Policija je u njegovom stanu našla kolekciju fotografija žena koje su se javile na oglas.

A. Ž. A. 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2020 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana