posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: Partijski kadrovi vode studentske parlamente  (Read 3723 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum
Partijski kadrovi vode studentske parlamente
« on: 11-04-2010, 17:17:13 »

nastavak sa naslovne ->

Da političke partije ne prezaju od infiltriranja u gotovo sve pore društvenog života, pokazuju i skorašnji događaji na Filozofskom fakultetu u Beogradu.
Na meti omladinskih funkcionera i članova političkih partija našli su se pre svega studentski parlamenti, koji od 2006. godine, odnosno od uvođenja “bolonje”, predstavljaju jedinu instituciju preko koje studenti mogu da sarađuju s upravama fakulteta i rešavaju probleme kojih visokom obrazovanju u Srbiji, takvom kakvo je, ne manjka.


Događaji oko izbora za parlament Filozofskog fakulteta u Beogradu izbili su u prvi plan jer je u pitanju jedan od retkih fakulteta na kojem su studenti, pre svega oni okupljeni pod parolom “Odbranimo Filozofski”, rešili da ne dozvole omladincima političkih partija da preuzmu parlament.

dalje -> http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/184542/Partijski-kadrovi-vode-studentske-parlamente


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana