posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: Zašto nikada nećete mati trbušnjake?  (Read 3291 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum
Zašto nikada nećete mati trbušnjake?
« on: 13-12-2010, 00:07:51 »

Jedan od glavnih razloga zbog koga muškarci „vise” u teretani je da bi postigli čvrste i definisane stomačne mišiće. Verovatno ste proveli nebrojeno sati na spravama a da željeni rezultat nikad nije postignut. Evo i nekoliko razloga.

10. Slab mišićni tonus

Verovatno nemate dovoljna mišića. Neki imaju prosečno razvijene mišiće, a vi ste sigurno u grupi onih koji su malo slabiji. Što su vam mišići veći, lakše ćete moći da ih definišete. Možete početi vežbanje sa ozbiljnim vežbama – trbušnjaci sa velikim otporom su najbolje rešenje.

9. Genetska predispozicija

Vrlo je moguće i da vam geni nisu naklonjeni jer nekim ljudima vežbe nisu uopšte potrebne dok su neki predodređeni da imaju više masti oko struka. Ako ste u grupi sa „debeljuškastom“ porodicom, vama će stvaranje pločica biti žestoka borba.


nastavak -> http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2010&mm=12&dd=11&nav_id=478592


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana