posao spisak apotekacenovnik lekovatekstovikontakt

Author Topic: Obavezno prijavljivanje promena!!!  (Read 1475 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum
Obavezno prijavljivanje promena!!!
« on: 25-08-2010, 18:12:17 »

Radi ažuriranja javnih evidencija - podataka upisanih u Imenik članova Komore, pozivaju se svi redovni članovi Komore kod kojih su nastupile promene podataka (promena firme, ogranka, prebivališta, prezimena, otvaranje - prestanak rada samostalne apoteke ili ustanove, prestanak zaposlenja, prestanak obavljanja zdravstvene delatnosti i dr.), da podnesu Komori zahtev EV-1 sa potrebnom dokumentacijom radi upisa promene podataka.

Napominjemo da će od 01. OKTOBRA 2010. godine, u slučajevima gde se utvrdi da su promene nastupile a član nije prijavio promenu podataka u roku od 30 dana, suprotno članu 13 Zakona o komorama zdravstvenih radnika ("Sl. glasnik RS", br. 107/05), Komora podneti prekršajne prijave nadležnom državnom organu.

Ukazujemo da je za ovaj prekršaj predviđena novčana kazna od 10.000 do 50.000 dinara (član 52, Zakona o komorama zdravstvenih radnika).

http://www.farmkom.rs/2009j/index.php?option=com_content&view=article&id=318%3Aobavezno-prijavljivanje-promena&catid=44%3Avesti&Itemid=76&lang=lat


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana