posao spisak apotekacenovnik lekovatekstovikontakt

Author Topic: Pentaksim stiže u domove zdravlja  (Read 2859 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum
Pentaksim stiže u domove zdravlja
« on: 04-02-2015, 20:42:54 »

Direktor Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije Saša Jaćović kaže da je serija vakcina "pentaksim" dobila sertifikat iz nacionalne laboratorije i da će već danas biti distribuirana širom Srbije.


Jaćović je precizirao da je u toku jučerašnjeg dana jedna serija "pentaksima"u količini od 2.157 uzoraka dobila sertifikat iz nacionalne kontrolne laboratorije, prenosi

Direktor Agencije za lekove i medicinska sredstva je, gostujući na TV Pink, najavio da će serija vakcine "pentaksim", "koliko danas u saradnji sa kolegama sa Torlaka i iz Instituta za javno zdravlje biti distrubuirana širom Srbije".

nastavak -> http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/Dru%C5%A1tvo/1819698/Vakcina+%22pentaksim%22+sti%C5%BEe+u+domove+zdravlja.html


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana