posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: Svetski dan bez duvanskog dima, 31. maj  (Read 1357 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline SvetMedicine

  • Padobranac
  • *
  • Posts: 1
    • Svet Medicine Na Dlanu
Svetski dan bez duvanskog dima, 31. maj
« on: 31-05-2012, 10:49:50 »

Svetski dan bez duvanskog dima, 31. maj se ove godine obeležava sa temom „Uplitanje duvanske industrije“. Cilj je da se unapredi svest javnosti o potrebi da se sprovedu mere i aktivnosti na razotkrivanju i sprečavanju pokušaja duvanske industrije da spreči primenu Okvirne konvencije o kontroli duvana. - navodi se u saopštenju Gradskog zavoda za javno zdravlje, Beograd.

Duvanska industrija koristi različite taktike kako bi uticala na politike kontrole duvana, od ulaganja u socijalne programe, finansiranja naučnih i istraživačkih ustanova, do pokretanja parnica protiv država.


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2020 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana