posao spisak apotekacenovnik lekovatekstovikontakt

Author Topic: Fakulteti i više škole sa dozvolom za rad  (Read 2904 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum
Fakulteti i više škole sa dozvolom za rad
« on: 19-06-2006, 11:32:44 »

Samo oni privatni fakulteti i više škole koji su na spisku Ministarstva prosvete imaju dozvolu za rad, upozoravaju buduće brucoše i njihove roditelje iz Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje.

To što se neki fakultet ili viša škola ne nalazi na spisku, znači da nema dozvolu za rad i da ga ne treba upisivati. Pojedine više škole su tek u postupku dobijanja dozvole, pa na to treba posebno obratiti pažnju. Valjan spisak univerziteta, fakulteta i viših škola koje imaju dozvolu za rad nalazi se na sajtu Ministarstva prosvete i sporta www.mps.sr.gov.yu.

Inače, ove godine će iz srednjih škola u Srbiji izaći 52.173 maturanta. Prvi upisni rok na fakultete i više škole trajaće od 21. juna do 15. jula. Svi zainteresovani kandidati treba da predaju dokumenta od 21. do 23. juna, dok će se polaganje prijemnih obaviti obaviti od 28. do 30. juna, u zavisnosti od fakulteta. Upis kandidata mora biti završen do 15. jula.

J. Subotić


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2020 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana