posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: Pavo Lotjonen, iz grupe „Apokaliptika“, za „Blic  (Read 2096 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

 • The S[h]ef
 • Administrator
 • Doktor daktilografskih nauka
 • *******
 • Posts: 17763
 • Gender: Male
 • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
  • Farmacija forum

Umalo da izgubimo kolegu u Bugarskoj

Pavo Lotjonen, Eika Topinen i Pertu Kivilakso su otkačeni Finci koji na violončelima sviraju klasike hevimetala, a znate ih pod imenom „Apokaliptika“. Upamtili ste ih nakon sjajnog nastupa na prošlogodišnjem „Egzitu“, a pre koncerta u SKC-u, održanog preksinoć, Pavo Lotjonen, u intervjuu za „Blic“ priča o saradnji sa Maksom Kavalerom iz benda „Soulflaj“ i o tome kako su nedavno u Bugarskoj usred noći „zaboravili“ kolegu Pertua, koji je skoro go završio u policijskoj stanici u Varni!
Kako ste, pobogu, zaboravili Pertua u Bugarskoj?

- Strašno je to što se dogodilo. U gluvo doba noći, izašli smo iz autobusa da mokrimo, jer je toalet u autobusu bio zatvoren. Kada smo završili s „poslom“, vratili smo se u autobus i onako mamurni zaključili da smo svi na broju. Međutim, u sedam ujutru našem menadžeru je zazvonio mobilni telefon, a naša bugarska promoterka mu je panično saopštila: „Pertu je u policijskoj stanici u Varni!“ Niko od nas nije primetio da nije u busu, a on je mučenik hodao deset kilometara kroz mrak, bez cipela, srećom, imao je majicu dugih rukava, jer je noć bila hladna, a nesrećni Pertu bez para, telefona, cigara.... Uh, prava noćna mora. Srećom, bugarski policajci su bili veoma ljubazni, i kada su se na Internetu uverili da je on član benda, učinili su sve da mu pomognu.
U novom singlu „Repressed“ sarađivali ste sa Maksom Kavalerom.

- Maksa prati imidž teškog čoveka i mnogi ljudi misle loše o njemu, ali on je prirodan i prijatan čovek. Velika je čast raditi sa Kavalerom, jer „Sepultura“ (nekadašnja Kavalerina grupa, prim. nov.) posle „Metalike“ jeste naš drugi najomiljeniji bend.
Šta mislite o vašim zemljacima iz grupe „Lordi“?

- Oni ne postoje dugo, pet-šest godina. Nisam gledao njihove nastupe, ali sviđa mi se njihov imidž, međutim muzika koju oni sviraju nije moja omiljena.
Koje je najčudnije mesto na kojem ste svirali?

- Pre nekoliko godina smo u Istanbulu svirali na Univerzitetu „Bosfor“, mi smo bili na pontonu, na moru, a publika je bila na obali, i sve je bilo super dok nisu počeli da prolaze brodovi koji su pravili velike talase. Kada smo počeli da se ljuljamo gore-dole... Fijuuu! Umalo da bude apokalipsa, stvarno!
Imate li poruku za vaše srpske fanove?

- I prošle godine na „Egzitu“ publika nas je sjajno primila, i definitivno želimo da se vratimo u Srbiju.

Aleksandar Novaković


Offline Darker

 • Osnivac Farmacija foruma
 • Magistar daktilografije
 • ***
 • Posts: 6522
 • Gender: Male
Odg: Pavo Lotjonen, iz grupe „Apokaliptika“, za „Blic
« Reply #1 on: 05-06-2006, 13:42:57 »
Quote
Strašno je to što se dogodilo. U gluvo doba noći, izašli smo iz autobusa da mokrimo, jer je toalet u autobusu bio zatvoren. Kada smo završili s „poslom“, vratili smo se u autobus i onako mamurni zaključili da smo svi na broju. Međutim, u sedam ujutru našem menadžeru je zazvonio mobilni telefon, a naša bugarska promoterka mu je panično saopštila: „Pertu je u policijskoj stanici u Varni!“ Niko od nas nije primetio da nije u busu, a on je mučenik hodao deset kilometara kroz mrak, bez cipela, srećom, imao je majicu dugih rukava, jer je noć bila hladna, a nesrećni Pertu bez para, telefona, cigara.... Uh, prava noćna mora.
ahhahahahahhaha, nisu normalni... :lol: :lol:
btw, na koncertu ih je bilo četvorica+bubnjar!! :blink:


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2020 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana