posao spisak apotekacenovnik lekovatekstovikontakt

Author Topic: Petar Grašo, mladoženja u filmu „Mi nismo anđeli 3“  (Read 2530 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum

Ženim se na neviđeno

Petar Grašo, poznati hrvatski pevač, oženiće se glumicom Nađom Sekulić u novom filmu „Mi nismo anđeli 3“. On otkriva da je gledao prva dva dela filma, ali buduću mladu Nađu Sekulić još nije upoznao.

- Ženim se na neviđeno (smeh), ali moram priznati da za sada nemam tremu - kaže Petar Grašo u razgovoru za „Blic“.
Da li je ovo vaša prva filmska uloga?

- Bilo bi pretenciozno moje pojavljivanje u filmu nazivati ulogom, ja sam u filmu gost koji se pojavljuje pri kraju, i moja funkcija je da doprinesem da projekat bude još simpatičniji. Ovo je moje prvo pojavljivanje na filmu, a pre toga sam učestvovao u nekoliko epizoda serije „Vila Marija“ koja se prikazivala i kod vas.
U filmu igra i Severina. Da li je to uticalo na vašu odluku?

- Ne, to nije uticalo na moju odluku. Gledao sam prva dva dela filma i smatram da spadaju u sam vrh komedija sa ovog podneblja. Novi scenario je veoma duhovit, te sam rado pristao da budem jedan mali deo tog projekta.
Kako ćete se snaći u ulozi mladoženje?

- Mladoženje su obično polupijane i zbunjene, pa ću se lako snaći u toj ulozi, mada mi je to prvi put da se ženim, i na filmu i u životu.
Hoćete li iskustvo sa filma uskoro preneti u privatni život?

- Za sada se ne planiram da se ženim, ali ako mi se u filmu to dopadne... ko zna?
Jeste li nekada razmišljali o velikoj svadbi pod šatorom?

- Ja bih svoju ženidbu napravio tiho i u krugu najbližih prijatelja, ali mi je mama rekla da će me se odreći ako to učinim, i da će na svadbi njenog sina biti najmanje 300 ljudi i tri, četiri muzike. Čini mi se da će i moja svadba biti u sličnoj atmosferi kao na filmu.

Neven Džodan


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2020 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana