posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: Studenti uskoro dobijaju toplu vodu  (Read 1435 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum
Studenti uskoro dobijaju toplu vodu
« on: 31-08-2006, 15:50:42 »

Stanari studentskog doma "Slobodan Penezić" uskoro će ponovo dobiti toplu vodu, obećali su iz Studentskog centra "Beograd". Naime, studenti koji žive u domu na Zvezdari poslednjih mesec i po dana nisu imali tople vode, već su se snabdevali iz dva protočna bojlera, čiji je kapacitet daleko manji od potrebnog. Sva tri bloka doma ostala su bez vode zbog radova na kotlarnici, odnosno njene kompletne zamene.

- Stara kotlarnica bila je gotovo neupotrebljiva. Morali smo da je kompletno zamenimo. U suprotnom, desilo bi se da se sve pokvari usred zimske sezone i da dom potpuno ostane bez vode. Ugradnja nove kotlarnice znači i veliku uštedu jer se prelazi na gas, a, inače, u pitanju je velika investicija - rekao je za Glas javnosti Milovan Petrović, direktor Studentskog centar "Beograd". On je dodao da je zadovoljan kako radovi napreduju, kao i kvalitetom nove kotlarnice.

Kako kaže Petrović jul i avgust su jedini meseci kada mogu da se organizuju veći radovi u studentskim domovima jer su stanari tada uglavnom van svojih soba. Preko leta bude popunjeno oko 10 odsto ukupnih kapaciteta doma.

- Obaveštenje je bilo istaknuto, tako da su studenti znali da vode neće biti. Obezbedili smo bojlere koji su bili dovoljni jer je u tom periodu nije bilo puno studenata. Oni nemaju predavanja tokom leta tako da smo računali da je ovako najbolje - kaže Petrović.

Inače, u domu "Slobodan Penezić" živi 759 studenta. Kupatila koja koriste su zajednička i kada je situacija sa snabdevanjem vodom redovna toplu vodu imaju od 10 do 21 čas.

A. L.
Glas-javnosti


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2020 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana