posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: Upis u specijalizovane srednje škole  (Read 2986 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum
Upis u specijalizovane srednje škole
« on: 18-05-2006, 11:02:48 »

Počelo je prijavljivanje kandidata za upis u umetničke i specijalizovane srednje škole i gimnazije u Srbiji. Zainteresovani moraju da predaju dokumenta najkasnije do nedelje, 21. maja, ove godine.

Jedino osnovci koje interesuje Sportska gimnazija u Beogradu imaju pomeren rok za prijavu za polaganje prijemnog ispita. Oni treba da se pripreme tek za 2. i 3. jun, kada će se za njih otvoriti vrata ove škole i kada će, od devet do 15 sati, moći da podnesu prijave i neophodnu sportsku dokumentaciju.

Polaganje prijemnog u umetničkim školama sastojaće se od provere znanja stečenih u osnovnoj školi i sposobnosti koje su neophodne za upis u željenu školu, a kandidati ga polažu pred komisijom sastavljenom većinom od nastavnika te škole.

Prijemni u likovnim školama obaviće se 26, 27. i 28. maja, u muzičkim i baletskim drugog, trećeg i četvrtog juna, u filološkim gimnazijama 3. i 4. juna, matematičkim 3. juna, a prijemni za učenike obdarene za fiziku će biti održan 3. i 4. juna.

Preliminarne rezultate prijemnog škole će objaviti 7. juna do sedam sati. Škole će primati prigovore kandidata istog dana od osam do 16 sati, a konačni rezultati biće objavljeni 9. juna do osam sati ujutro. Istog dana će se obaviti i upis.

Prijavljivanje učenika za polaganje kvalifikacionog ispita za ostale srednje škole i gimnazije počinje 3. i trajaće do 15. juna, dok će se ispiti održati 22. i 23. juna. Konačne rezultate škole će objaviti 29. juna.

J. Subotić


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2020 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana