posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: Otvoren konkurs za SEP(Student Exchange Program) 2010  (Read 3330 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline majakf

  • Clan u razvoju
  • **
  • Posts: 45
  • Gender: Female

Konkurs za IPSF SEP 2010 je otvoren! Pravo na učešće u programu razmene studenata IPSF-a (IPSF SEP) imaju studenti koji su članovi BPSA (Beograd), PSANS (Novi Sad) i NiPSA (Niš) lokalnih kancelarija NAPSer-a. Prijavljivanje se vrši isključivo on-line putem Registracionog formulara. Rok za prijavljivanje je 31. oktobar u 20 časova.

Na IPSF SEP stranici u okviru dela Projekti ovog sajta možete pronaći mnoštvo informacija o ovom projektu koji se sprovodi u preko 60 zemalja širom sveta i predstavlja najveći projekat ovog tipa za studente farmacije. Saznajte kakva su iskustva kolega koje su pre vas učestvovale u ovom projektu, kako izgleda proces selekcije kandidata i na koji način možete da povećate svoje šanse da učestvujete u ovom projektu.

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica i pitanja u svakom trenutku možete kontaktirati SEO-a (Student Exchange Officer) Danicu Filipović na [email protected]


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana