posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: Zelis da postanes clan najvece studentske organizacije na svetu? :)  (Read 2726 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline the Archer

  • Padobranac
  • *
  • Posts: 3


Zakorači u svet mogućnosti!

Međunarodna studentska organizacija AIESEC poziva sve zainteresovane studente da iskoriste priliku i postanu članovi organizacije. 
Povodom prijema novih članova organizovaće se uvodna prezentacija „Upoznaj AIESEC“ u oktobru, detaljnije na alfa.aiesec.org.rs (http://alfa.aiesec.org.rs)

Zanima te kako da pored studiranja stekneš praktično iskustvo, da razviješ liderske veštine, da utičeš pozitivno na društvo u kome živiš i sve to dok se družiš sa studentima iz zemlje i sveta? AIESEC ti nudi odgovor.

Timskim radom, osmišljavanjem i realizacijom projekata, posetom domaćim i stranim konferencijama, kao i vođenjem tima, studenti u AIESEC-u stiču potrebna iskustva i primenjuju teorijska znanja u praksi.
Okruženje za učenje u organizaciji predstavlja jedinstveni spoj teorije i praktičnog iskustva koji doprinosi razvoju ličnih i poslovnih veština i olakšava izbor budućeg zanimanja.

AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale. Prisustvom na preko 1.600 univerziteta u preko 110 zemalja i teritorija sa preko 60.000 članova, AIESEC je prepoznata od strane Ujedinjenih Nacija kao najveća studentska organizacija na svetu.


Takođe, AIESEC omogućava studentima da se razvijaju lično i profesionalno na praksama u Rusiji, Turskoj, Kini, Ukrajini, Indiji i u drugim zemljama.

Ukoliko želiš da živiš i radiš u inostranstvu, onda se prijavi za program razvojnih praksi. Radom na projektima u internacionalnom okruženju, razvijaš kulturnu toleranciju, usavršavaš strani jezik i stičeš prijatelje iz celog sveta.

Za više informacija i prijave posetite sajt alfa.aiesec.org.rs  (http://alfa.aiesec.org.rs) i
Facebook fan stranu www.facebook.com/AIESECserbia (http://www.facebook.com/AIESECserbia) 


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana