posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: Deklaracija ujedinila studente  (Read 1649 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum
Deklaracija ujedinila studente
« on: 06-04-2010, 18:14:34 »

Izvor: Tanjug  Beograd -- Članovi Studentske konferencije univerziteta Srbije predstavili su danas Deklaraciju kojom su obuhvaćeni najvažniji problemi s kojima se suočavaju studenti.

Oni su predstavili i načine rešavanja studentskih problema, kako bi se Srbija uključila u savremene evropske akademske procese. U Deklaraciji se, između ostalog, predlaže zamrzavanje uslova od 48 bodova za upis naredne godine studija na teret budžeta Republike, kao i povećanje budžetskih kvota za finansiranje master i doktorskih studija.


U ovom dokumentu, donetom 27. marta, ukazano je na neophodnost donošenja zakona o studentskom organizovanju, zatim omogućavanje kvalitetne i organizovane studentske prakse radi povezivanja privrede i obrazovanja, kao i ukidanje oporezivanja studentskih stipendija.

nastavak -> http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=04&dd=06&nav_category=12&nav_id=422627


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana