posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: Konkurs za stipendiranje 5 studenata farmacije - Apoteka Vranje  (Read 4330 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum

17500 Vranje
Kralja Stefana Prvovenčanog 43
tel. 017/400-731


Objavljuje

KONKURS ZA STIPENDIRANJE 5 STUDENATA FARMACIJE

USLOVI: 1) da je kandidat student IV ili V godine farmacije, smer diplomirani farmaceut; 2) da je državljanin Republike Srbije ili ima status izbeglice, sa prebivalištem na teritoriji Pčinjskog upravnog okruga; 3) da nije stariji od 24 godine, 4) prosečna ocena tokom studija najmanje 8,00; 5) da nije izgubio nijednu godinu studija. Kandidati koji ispunjavaju uslove konkursa proći će proces selekcije kod komisije koja je određena od strane direktora Apoteke Vranje, Odlukom br. 1209 od 01.12.2007. godine.

vise -> http://www.nsz.gov.rs/page/info/sr/expiringItem.html?view=story&id=6938&sectionId=37


:news:
KONKURS ZA STIPENDIRANJE 3 STUDENTA FARMACIJE - APOTEKA VRANJE

Važi od: 20. januar 2010.
17500 Vranje
Stefana Prvovenčanog 43
tel. 017/400-731

KONKURS ZA STIPENDIRANJE 3 STUDENTA FARMACIJE

USLOVI: Student IV i V godine farmacije, smer diplomirani farmaceut, da je državljanin Republike Srbije ili ima status izbeglice sa prebivalištem na teritoriji Pčinjskog upravnog okruga, da nije stariji od 24 godine, prosečna ocena tokom studija najmanje 07,50, da nije izgubio nijednu godinu studija. Kandidati koji ispunjavaju uslove konkursa proći će proces selekcije kod komisije koja je određena od strane direktora Apoteke Vranje, odlukom br. 15 od 11.01.2010. godine i ukoliko se na konkurs javi veći broj kandidata koji ispunjavaju uslove od traženog broja, konačno rangiranje će se izvršiti na osnovu prosečne ocene. Izabrani kandidati koji će dobiti stipendiju imaće obavezu da nakon završetka studija obave volonterski pripravnički staž u trajanju od 12 meseci i provedu u radnom odnosu kod stipenditora dvostruko duže vreme od perioda u kome su primali stipendiju. Stipendiranje traje od sklapanja ugovora do završetka studija. Apsolventski staž se ne stipendira. Kandidati treba da dostave: prijavu-CV i motivaciono pismo (šablon CV-a je dostupan na sajtu Apoteke Vranje: www.apotekavranje.rs), uverenje o državljanstvu ili dokument kojim dokazuju status izbeglice, potvrdu o upisu četvrte, pete godine studija koju izdaje Farmaceutski fakultet, potvrdu o prosečnoj oceni tokom studija koju izdaje Farmaceutski fakultet. Prijavu sa traženom dokumentacijom poslati na adresu: Apoteka Vranje, Stefana Prvovenčanog 43, 17501 Vranje, u roku od 8 dana od dana objavljivanja konkursa, sa naznakom: "Prijava na konkurs za stipendije".

http://www.nsz.sr.gov.yu/page/info/sr/expiringItem.html?view=story&id=7970&sectionId=37


:news:
Stipendije za farmaceute
V. Pešić |

Studentkinja pete godine Farmaceutskog fakulteta u Beogradu Marija Jović svakog meseca dobijaće ubuduće stipendiju od 10.000 dinara, a garantovan joj je i stalni posao u Vranju. Reč je o akciji vranjske Apoteke, koja je u potrazi za stručnjacima rešila da stipendira studente završnih godina fakulteta.


Zbog prosečne ocene od 8,5, ugovor o stipendiranju potpisala je i studentkinja četvrte godine niškog Farmaceutskog fakulteta Milica Milenković. Direktorka Jasmina Arsić ističe da je konkurs za stipendiranje budućih farmaceuta nedavno raspisan prvi put od kada postoji ova ustanova.

nastavak -> http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/172675/Stipendije-za-farmaceute
« Last Edit: 12-05-2010, 20:20:26 by Bred »


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana