posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: „Megatrenduse” sa crvenog univerziteta  (Read 2698 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum
„Megatrenduse” sa crvenog univerziteta
« on: 20-12-2013, 21:52:37 »

Mnogi osporavaju kvalitet studiranja, ali ove diplome prihvatljive su i na najvišim funkcijama u državi
Fenomen Megatrenda – najstarijeg srpskog privatnog univerziteta, stigao je ovih dana i na stranice „Njujork tajmsa”. Tekst sa naslovom „Vreme testiranja privatnog obrazovanja u istočnoj Evropi” počinje objašnjenjem za izraz „megatrenduše”, kojim se opisuju devojke koje studiraju na ovom univerzitetu, a koji se u svakodnevnom razgovoru ustalio kao pogrdni izraz od žargonskog „namiguše”.

Novinarka navodi da se na Megatrendu, univerzitetu koji uskoro slavi 25 godina postojanja, nudi diploma za bukvalno sve – od medija do ekonomije, i to širom Srbije. Podseća se i da je ovaj univerzitet 2007. godine dodelio počasni doktorat libijskom lideru pukovniku Gadafiju, ali i na izjavu Srbijanke Turajlić, nekadašnje pomoćnice ministra prosvete za visoko obrazovanje, koja kaže da „nije iznenađena što je nagrađen diktator ako se uzme u obzir kvalitet obrazovanja koji Megatrend pruža”


nastavak -> http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Megatrenduse-sa-crvenog-univerziteta.lt.html


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana