posao spisak apotekacenovnik lekovatekstovikontakt

Author Topic: Sumnjivo mnogo desetki na Medicinskom fakultetu  (Read 3291 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum
Sumnjivo mnogo desetki na Medicinskom fakultetu
« on: 24-08-2014, 20:52:56 »

Sa respektom zaposlimo mlade koji imaju sve desetke, a kada referišu o stanju pacijenta vidim elementarno neznanje, kaže dr Miljko Ristić.
 – Studenti su ambiciozni dobri đaci, odgovaraju na fakultetu
Srazmerno porastu broja mladih lekara koji u indeksu Medicinskog fakulteta imaju upisane sve desetke, eventualno poneku devetku, rastu i glasine da su mnogi od njih tako visoke ocene dobili zapravo nezasluženo i to posle intervencija svojih roditelja, uticajnih lekara, pa i profesora. Dr Miljko Ristić, kardiohirurg i direktor Kliničkog centra Srbije, inače profesor na predmetu Hirurgija, odlučio je da javno progovori o ovoj tabu temi.
– Nekada sam, pred ispit, recimo na 10 studenata dobijao molbu da interveniše za jednog, a danas za 10 studenta stiže 10 molbi i intervencija – požalio se „Politici” dr Ristić.

nastavak -> http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Sumnjivo-mnogo-desetki-na-Medicinskom-fakultetu.lt.html

« Last Edit: 24-08-2014, 20:54:50 by Bred »


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana