posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: Uskoro predlog broja brucoša za finansiranje iz budžeta  (Read 1822 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum

 Beta

Senat Univerziteta u Beogradu predložiće do kraja februara broj brucoša koji će se se u narednoj školskoj godini finansirati iz budžeta, izjavila je danas prorektor za nastavu Univerziteta Neda Bokan.

"Potrebno je da predlog kvota precizno uskladimo sa kapacitetima fakulteta koji su navedeni u njihovim dozvolama za rad", ukazala je Neda Bokan nakon sednice Senata.

Ona je napomenula da će pošto Senat utvrdi predlog broja studenta koji će se finansirati iz budžeta, konačnu reč o tome dati Ministarstvo prosvete Srbije.

Senat je danas usvojio pravilnik o priznavanju stranih visokoškolskih isprava radi nastavka obrazovanja kojim se pojednostavljuje ta procedura i u potpunosti uskladjuje sa evropskim standardima.


http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/175147/Uskoro-predlog-broja-brucosa-za-finansiranje-iz-budzeta


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana