posao spisak apotekacenovnik lekovatekstovikontakt

Author Topic: I Francuska upozorava na IE  (Read 2849 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum
I Francuska upozorava na IE
« on: 20-01-2010, 02:47:18 »

Francuska vlada je druga evropska vlada koja je ovih dana upozorila svoje građane da se uzdrže od korišćenja svih verzija Internet Explorera (IE) dok se ne ispravi ozbiljan bezbednosni propust u tom programu.

Izvor: Mikro

Nakon što je nemačka BSI objavila je upozorenje u kome savetuje korisnike da ne upotrebljavaju verzije 6, 7 i 8 ovog browsera dok Microsoft ne zakrpi propust označen brojem 979352, koji se odnosi na mogućnost neovlašćenog daljinskog izvršavanja koda na računaru, sada je i francuski stručni centar za odgovore na informatičke napade izdao sopstveno upozorenje s istim preporukama. Francuska vlada, kao i nemačka vlada pre nje, nije prihvatila Microsoftovo optimističko objašnjenje da se problem jednostavno može izbeći tako što će se bezbednosni nivo Internet Explorera podići na najviši stepen.

NASTAVAK -> http://www.b92.net/tehnopolis/aktuelno.php?nav_id=405200


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2020 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana