posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: Izmene u Kul i Tipi tarifnom profilu  (Read 3649 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum
Izmene u Kul i Tipi tarifnom profilu
« on: 27-02-2010, 21:47:53 »

Korisnici Kul tarifnog profila od 1. marta moći će da šalju i besplatne tekstualne poruke prijateljima, a od tog datuma primenjuje se i nova cena uspostave veze za korisnike Tipi tarifnog profila.

Korisnici Kul tarifnog profila od 1. marta moći će da šalju i besplatne tekstualne poruke prijateljima i dragim osobama koje su postavili kao svoje "Friends & Family" brojeve.

Za ovaj tarifni profil od 1. marta primenjuje se i nova cena SMS-a u domaćem saobraćaju u iznosu od 2,20 dinara, a nova cena uspostave veze je 5,90 dinara.

Takođe, od tog datuma primenjuje se i nova cena uspostave veze za korisnike Tipi tarifnog profila koja će iznositi 3,90 dinara. Tipi i dalje nudi najpovoljniju cenu SMS-a od samo 1 dinar.

Kao i do sada, svi prepaid korisnici mogu da, pozivom na broj 778, izaberu do tri "Friends & Family" broja iz mt:s mreže sa kojima će razgovarati po znatno povoljnijoj ceni od standardne cene minuta poziva za izabrani prepaid tarifni profil.

(MONDO)

http://www.mondo.rs/s162023/Info/Ekonomija/Izmene_u_Kul_i_Tipi_tarifnom_profilu.html


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana