posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: MTS prepaid kreditiranje  (Read 4018 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum
MTS prepaid kreditiranje
« on: 20-12-2009, 14:00:19 »

Nova usluga Express kredit!

Od danas, još jedna povoljnost za sve prepaid korisnike mobilne telefonije Telekoma Srbija!

Ukoliko se nađete u situaciji da na računu Vašeg mobilnog telefona imate manje od 15 dinara i nemate mogućnost dopune, a telefon Vam je neophodan, sada će to usluga mt:s Express kredit uraditi za Vas!

Usluga Express kredit Vam omogućava prepaid dopunu, baš u situacijama kada nemate drugu mogućnost da dopunite kredit. Uslugu možete realizovati u mt:s meniju pozivom na broj *100#  i izborom opcije Express kredit. Express kredit koji će Vam biti uplaćen iznosi 40 dinara.

Ovaj iznos, uz nadoknadu od 4 dinara*, biće Vam naplaćen sa Vašeg prepaid računa nakon isteka perioda od tri dana od iniciranja usluge Express kredit, a posle uplate kredita u tom periodu.

Usluga Express kredit Vam je na raspolaganju u svakom trenutku, dovoljno je samo da nemate zaduženja po osnovu prethodne Express dopune.

* Prilikom naplate Express dopune i naknade za uslugu, biće Vam naplaćen iznos od 44,34 dinara u koji su uključeni svi pripadajući porezi.

http://www.mts.telekom.rs/index.php/vesti_detaljno/items/novo-u-prepaid-u-kreditiranje.html


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana