posao spisak apotekacenovnik lekovatekstovikontakt

Author Topic: Srbi na netu najviše tražili Facebook, Google, sex i Blic  (Read 2957 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum

 ij

Facebook, Google, sex i Blic su bili najtraženiji pojmovi na intenetu u Srbiji u 2009. godini, pokazalo je istraživanje sajta Krstarica.com. Brz ritam života, pomanjakanje prave komunikacije među ljudima, ali i želja za pravovremenim informisanjem uticali su na rangiranje najpopularnijih pojmova, pokazali su rezultati istraživanja.

POJAM - Rezultati pokazuju uočljivo veliku želju građana Srbije za komunikacijom jer je Facebook najtraženiji pojam.
Pri vrhu je i pojam sex, što ne odudara od rezultata sličnih istraživanja iz ranijih godina kada je pojam sex preuzeo primat od pojma muzika. Na Krstarici sve veću popularnost pojma sex tumače sve većom željom ljudi za bliskošću i pomanjkanjem prave komunikacije među ljudima, shodno brzom ritmu života.
Od štampanih medija je najpopularniji Blic, koji, kako u pojašnjenu Krstarice stoji, nosi primat zbog jasnih vesti ispred Presa i Politike.

nastavak -> http://www.24sata.rs/vesti.php?id=65997


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2020 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana