posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: LPG protiv celulita  (Read 4561 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

 • The S[h]ef
 • Administrator
 • Doktor daktilografskih nauka
 • *******
 • Posts: 17763
 • Gender: Male
 • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
  • Farmacija forum
LPG protiv celulita
« on: 12-05-2006, 12:46:27 »

Celulit je definisan kao dermopanikulozna deformacija ili fibrosklerozna panikulopatija. On predstavlja uvećanje masnih ćelija i nagomilavanje vode u predelu regije dermisa i hipodermisa

Piše: M.M., LPG Estetic

Kada masne ćelije narastu, one gube oblik i strukturu i ispoljavaju se u “narandžine kore” na površini kože. Glavi problem, u stvari, predstavlja to što ovaj proces narastanja masnih ćelija rezultuje slabijom cirkulacijom, smanjenjem metaboličkih procesa, nagomilavanjem masnoće, gubitkom elastina i fibrozom na koži.

On je česta ženska bolest. U proseku 90% žena između 30. i 54. godine ga ima. Najčešće je formiran u predelu gluteusne regije (zadnji deo butina i stražnjica) sa većim ili manjim intezitetom. Otporan i neuklonljiv čak i niskokaloričnim dijetama i fizičkim vežbama. Kao takav čini i estetski i psihički problem za preko 80% žena današnjice.

Zašto ga muškraci nemaju?

Jedna od stvari koja razlikuje muškarce od žena je i struktura epidermalnog sloja ispod površine kože. Kod žena on je vertikalno formiran, a kod muškaraca horizontalno. Ženski estrogeni hormoni programiraju ove ćelije da nagomilavaju masnoću.

Ovo dovodi do izgleda narandžine kore, popularno nazvane celulit.

Šta je LPG mašina?

Ako do sada niste imali prilike da se susretnete sa LPG mašinom, važno je da znate da je to medicnska mašina kompjuterski programirana (poslednji model ove mašine veoma je poznat i priznat svugde u svetu), koja je jedini i najzdraviji način uklanjanja celulita i masnih naslaga. Trenutno na tržištu ne postoji nešto što bi moglo da daje zdravije i efikasnije rezultate. U pitanju je medicinska metoda - endermologija. Nema nikakve veze sa drugim mašinama kao što su elektro-stimulacija, razne kozmetičke i druge metode. Kada se uradi serija tretmana, celulit se ukljanja trajno.

Principi rada aparata: aparat radi na bazi limfne drenaže (vakuumski + masažno) u cilju pospešivanja protoka limfe i krvi u vezivnom i potkožnom sloju i na taj način vrši razgradnju masnih naslaga i celulita koji se javljaju usled zapušenosti limfnog sistema i periferne cirkulacije u vezivnom sloju. Direktno podstiče metaboličke procese koji daju fenomenalne i sigurne rezultate u lečenju celulita i ostalih estetskih problema vezanih za endermologiju, podstiče metabolizam celog organizma i obezbeđuje detoksikaciju organizma (zdravlje na prvom mestu), smanjuje obim na problematičnim regijama (mršavljenje). Pospešuje cirkulaciju i podiže stanje celog organizma. Poboljšava izgled kože i vrši zatezanje...

Pored estetskih tretmana za žene i muškarce LPG poseduje i druge programe kao sto su:

- Zatezanje opuštene kože

- Uklanjanje bolova u leđima

- Sportske povrede (ligamenti, tetive, otoci, modrice)

- Tretmani postporođajne figure

- Tretman ožiljaka i opekotina

- Tretmani pre i posle liposukcije

- Tretmani umornih i teških nogu

- Programi sportske masaže

- Relaksacione masaže

- Tretmani limfnog edema

Više o specifičnim funkcijama LPG aparata u nastavcima koji slede


Offline Lena

 • Redovan clan
 • *
 • Posts: 108
 • Gender: Female
 • ukleti student
Odg: LPG protiv celulita
« Reply #1 on: 12-06-2006, 21:30:19 »
I košta đavo i po...

Ali jeste, kažu da je najefikasniji...samo što slabo ko može to sebi da priušti.

 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2020 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana