posao spisak apotekacenovnik lekovatekstovikontakt

Author Topic: 22. april-dan grada Banja Luka  (Read 3507 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline frckica-j

  • Moderators
  • Ultra mega giga forumas
  • ***
  • Posts: 1369
  • Gender: Female
22. april-dan grada Banja Luka
« on: 21-04-2009, 18:47:45 »

Nizom manifestacija počelo obilježavanje Dana grada
Datum: 21.04.2009 16:43
Izvor: Nezavisne novine

Polaganjem vijenaca i cvijeća na gradska spomen-obilježja i otvaranjem infrastrukturalnih objekata, juče su u Banjaluci započele manifestacije povodom obilježavanja Dana grada.

Povodom obilježavanja 22. aprila, juče je svečano otvoren novoizgrađeni produžetak Ulice Ilije Garašanina. Ova ulica će povezivati autoput, staru gradišku cestu i put prema Trapistima.

Milorad Dodik, predsjednik Vlade RS, kazao je prilikom otvaranja ove ulice, da Republika Srpska i u vrijeme ekonomske krize pokazuje ekonomsku stabilnost.

"Naš grad je postao veliko i lijepo gradilište, grad koji nesumljivo skreće pažnju svojim aktivnostima na rješavanju izgrađivanja infrastrukture. Zapošaljavamo ljude na izgradnji objekata, a time obezbjeđujemo i sam razvoj", kazao je Dodik.

Prema njegovim riječima, Banjaluka poprima epitet jednog od najsređenijih srednjoevropskih gradova.

Nastavak ovdje. (http://www.nezavisne.com/banjaluka/vijesti/39828/Nizom-manifestacija-pocelo-obiljezavanje-Dana-grada.html)


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana