posao spisak apotekacenovnik lekovatekstovikontakt

Author Topic: Humanitarne akcije  (Read 4043 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline frckica-j

  • Moderators
  • Ultra mega giga forumas
  • ***
  • Posts: 1369
  • Gender: Female
Humanitarne akcije
« on: 20-01-2009, 20:23:32 »

Pomozite malom Marku
Izvor: www.banjalukalive.com

Desetogodišnji Marko Papić iz sela Vitasovaca kod Novog Grada već pet mjeseci bori se sa karcinomom, zbog čega mu je amputirana lijeva ruka.
Do septembra prošle godine Marko je bio zdravo i živahno dijete. Međutim, učestali bolovi u lijevom ramenu bili su razlog prijedorskim ljekarima da ga upute u Beograd.

Zloćudna bolest već je uznapredovala, pa su se ljekari odlučili na operaciju. Uprkos naporima ljekara, Marku je amputirana lijeva ruka i sada odlazi u Beograd na hemoterapije. Markovi roditelji nisu zaposleni, teško žive i sa 100 maraka dječijeg dodatka nisu u mogućnosti da finansiraju odlaske i boravak u Beogradu. 

Markov otac je radio u "Sani" 20 godina. Sada ne radi. Jedino što imaju je njegov doplatak i ako prodaju koju litru mlijeka.

Svako novo jutro Marku donosi novu borbu za život. U toj borbi može uspjeti samo uz pomoć dobrih ljudi.

Marko Papić za Beograd odlazi već krajem januara. Još uvijek ne znaju kako će, jer nemaju novaca. Bez obzira na sve, Marko vjeruje da ga na kraju tunela očekuje svjetlost.


Svi koji su u mogućnosti da pomognu malom Marku novac mogu da uplate na:

ŽIRO-RAČUN: 55-2000-99999999-17

Hipo Alpe Adria banka

Za Momira Papića

1531451208 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana