posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: Apoteka Beograd sakrila milijardu  (Read 1550 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum
Apoteka Beograd sakrila milijardu
« on: 12-06-2014, 22:55:12 »

Autor: Ekipa Kurira


Prećutali popust: Novac dobijen od RFZO bio namenjen za nabavku lekova, koje je „Apoteka“ dobila po povoljnijim cenama od onih koju je prijavila fondu

BEOGRAD - „Apoteka Beograd“ zadržala je za sebe 1,3 milijarde dinara od obaveznog zdravstvenog osiguranja građana koje im je dao Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO), pokazuju rezultati kontrole koju je obavila ova institucija.Novac je bio namenjen nabavci lekova, „Apoteka“ je trebalo da ga vrati Fondu, ali sve je prećutala.Prevara je otkrivena prilikom kontrole RFZO u maju prošle godine. Fond je kontrolisao ugovore o snabdevanju osiguranih lica lekovima i pomagalima u 2012. i u prva četiri meseca 2013. To su lekovi i pomagala koje građani u apotekama ne plaćaju.

nastavak -> http://www.kurir-info.rs/utaja-apoteka-beograd-sakrila-milijardu-clanak-1415939


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana