posao spisak apotekacenovnik lekovatekstovikontakt

Author Topic: Kubanska vakcina nije lek protiv raka  (Read 905 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum
Kubanska vakcina nije lek protiv raka
« on: 25-01-2013, 23:56:08 »

...

– Naši pacijenti su bili na Kubi, ali njihovo lečenje nije bilo uspešno. Mnogo efikasniji su naši preparati koje je ispitivao Medicinski fakultet u Kragujevcu – kazao nam je dr Milomir Kandić, vlasnik privatne bolnice „Nova vita”.
Naš priznati onkolog, dr Vladimir Kovčin, kaže da on lično nije imao nijednog pacijenta koji je lečen „cimavaks egf”.
– One vakcine koje su date pacijentima primenjene su van propisa, jer u državnim bolnicama ne možete dati neregistrovan lek, osim u izuzecima kada se ovi medikamenti mogu dati uz izjavu da ustanova nema druge alternative – kaže dr Kovčin, direktor beogradskog KBC „Bežanijska kosa”.
...


Homeopatski preparat stiže iz Albanije
Povodom priča da se kubanska vakcina može nabaviti u Crnoj Gori, Zoran Vujović kaže da ljudi brkaju preparat „cimavaks egf” sa „vidatoksom”, kubanskim homeopatskim preparatom, koji su Italijani registrovali u Albaniji, a on preko Crne Gore stiže i do nas, ali nema nikakve veze sa pravim preparatom.
 Olivera Popović

ceo tekst : http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Kubanska-vakcina-nije-lek-protiv-raka.lt.html 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2020 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana