posao spisak apotekacenovnik lekovatekstovikontakt

Author Topic: Nestasica insulina samo u Beogradu  (Read 796 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum
Nestasica insulina samo u Beogradu
« on: 16-05-2013, 22:09:07 »

Izvor: RTS       
Beograd --  Insulina ima u svim apotekama u Srbiji, osim u državnim apotekama u Beogradu, koje će od ponedeljka biti u mogućnosti da po kratkom postupku nabave taj lek.
    Ministarka zdravlja Slavica Đukić Dejanović kaže da je za to odgovoran menadžment Apotekarske ustanove Beograd i da je obavestila njenog osnivača, grad Beograd o tome i zatražila da preduzme određene mere.


nastavak -> http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=05&dd=16&nav_category=12&nav_id=714571


:news:
Đukić Dejanović: Izmišljena priča o nestašici insulina 

 Tanjug      |   

Ministarka zdravlja Slavica Đukić Dejanović izjavila je večeras da će insulina u apotekama u Beogradu biti od naredne nedelje i dodala da ne smatra da treba nekom da se izvinjava.
Đukić Dejanović je, gostujuću u Utisku nedelje na B92, istakla da će insulin biti nabavljen po skraćenom postupku i da će potpisivanje ugovora početi u ponedeljak, a da će se lek u apotekama sigurno naći tokom naredne nedelje.

 Dejanović je navela da insulina ima u Srbiji i da je problem imala samo Apotekarska ustanova Beograd.nastavak -> http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/383404/Djukic-Dejanovic-Izmisljena-prica-o-nestasici-insulina
« Last Edit: 20-05-2013, 06:36:13 by Bred »


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2020 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana