posao spisak apotekacenovnik lekovatekstovikontakt

Author Topic: Paracin: Manjak lekova pod lupom  (Read 2741 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum
Paracin: Manjak lekova pod lupom
« on: 14-01-2015, 20:56:24 »

Z. RAŠIĆ

Poreska inspekcija otkrila problem u magacinu apoteke, ali se još čekaju rezultati policijske istrage. Ključno je pitanje da li je poreska utaja nastala pre razdvajanja od Zdravstvenog centra

PARAĆIN - Prilikom nedavne kontrole samostalne zdravstvene ustanove "Apoteka Paraćin", poreska inspekcija otkrila je ogroman manjak lekova u magacinu, iako tih medikamenata ima "na papiru".

Radi se o vrednosti od 22 miliona dinara, pa je slučaj odmah prijavljen MUP. Paraćinska policija obavila je vanredni popis i u toku je istraga, a lokalna samouprava - koja je zvanični osnivač ove ustanove - još nije dobila izveštaj...

Vest je u javnost procurela tek na poslednjoj sednici SO, kada je na dnevnom redu bio ovogodišnji program Apoteke. Manjak je obelodanio šef odborničke grupe SNS, Jovica Rajić, a direktorka Apoteke, Dragica Stojanović - priznajući da je informacija tačna - izjavila je da manjak nije napravljen u periodu od januara 2013, od kad Apoteka radi samostalno, već pre, dok je bila pod okriljem Zdravstvenog centra.

nastavak -> http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.html:528191-Paracin-Manjak-lekova-pod-lupom


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana