posao spisak apotekacenovnik lekovatekstovikontakt

Author Topic: RFZO: Uskoro jeftiniji lekovi i savremene terapije  (Read 2660 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum

Tanjug

Republički fond za zdravstveno osiguranje priprema pojeftinjenje lekova i smanjenje participacije, ali i uvođenje na listu RfZO novih lekova za savremene terapije

Republički fond za zdravstveno osiguranje priprema pojeftinjenje lekova i smanjenje participacije, ali i uvođenje na listu RfZO novih lekova za savremene terapije, izjavio je danas zamenik direktora Sektora za lekove u RfZO Janko Samardžić.

"RfZO to priprema tokom čitave ove godine i to je naš ključni projekat, a odnosi se na novi pravilnik o listi lekova koji je završen u RfZO i trenutno smo u dogovorima sa Ministarstvom zdravlja", rekao je Samardžić za RTS.

On je kazao da se ta lista nalazi u proceduri i izrazio očekivanje da će u najkraćemo mogućem roku biti primenjene niže cene.

nastavak -> "RfZO to priprema tokom čitave ove godine i to je naš ključni projekat, a odnosi se na novi pravilnik o listi lekova koji je završen u RfZO i trenutno smo u dogovorima sa Ministarstvom zdravlja", rekao je Samardžić za RTS.

On je kazao da se ta lista nalazi u proceduri i izrazio očekivanje da će u najkraćemo mogućem roku biti primenjene niže cene.


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana