posao spisak apotekacenovnik lekovatekstovikontakt

Author Topic: Upravljanje medicinskim otpadom – nov predmet  (Read 819 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum
Upravljanje medicinskim otpadom – nov predmet
« on: 25-01-2013, 23:48:36 »

Priručnik iz kojeg će učiti svi đaci zdravstvene struke u Srbiji stići će iduće nedelje u medicinske škole kao donacija delegacije EU
Upravljanje medicinskim otpadom” – novi priručnik za srednjoškolce buduće zdravstvene radnike juče je prvi put predstavljen i uručen đacima predstavnicima svih medicinskih škola u Srbiji na skupu u Medicinskoj školi na beogradskoj Zvezdari. Sa novom publikacijom i projektom „Tehnička podrška za tretman medicinskog otpada u Srbiji”, u okviru kojeg je priručnik nastao, đake, nastavnike i javnost upoznali su prvi ljudi institucija bez kojih ovaj poduhvat ne bi bio moguć kod nas. To su Vensan Dežer, šef delegacije EU u Srbiji, Slavica Đukić-Dejanović, ministarka zdravlja, i Žarko Obradović, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.


http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Upravljanje-medicinskim-otpadom-nov-predmet.lt.html


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2020 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana