posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: Zdravlje Actavis dobilo dozvolu za prodaju lekova u EU  (Read 2269 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum

Autor/izvor: SEEbiz
LESKOVAC - Posle dobijanja EU GMP sertifikata danske agencije za lekove, kompanija Zdravlje Actavis dobila je dozvolu i za stavljanje u promet prvog proizvoda iz fabrike u Leskovcu za potrebe tržišta Francuske.

Prve količine tableta glimepirida, oralnog hipoglikemika, koji se koristi u terapiji šećerne bolesti, namenjene su danskom tržištu gde će se pojaviti već početkom maja.

- Naš cilj je da kroz transfer Actavisovih proizvoda obezbedimo ulazak Zdravlja na tržište Evropske unije što se sada realizuje prvim isporukama naručenih količina glimepirida za potrebe danskog tržišta - ističe Milan Marković, direktor Transfera proizvodnje Zdravlje Actavis.

nastavak -> http://www.seebiz.eu/sr/kompanije/farmacija/zdravlje-actavis-dobilo-dozvolu-za-prodaju-lekova-u-eu,42032.html


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana