posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: Pliva otvorila novi pogon vrijedan 100 milijuna dolara  (Read 2348 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum

 Autor/izvor: SEEbiz / H
 
   ZAGREB - Pliva je danas otvorila novi  pogon  za proizvodnju suhih oralnih oblika lijekova na proizvodnoj lokaciji u  Zagrebu, vrijedan više od 100 milijuna dolara. Novi pogon će prema  riječima predsjednika Uprave Plive Tihomira  Oreškovića omogućiti bitno  povećanje Plivinih kapaciteta u proizvodnji  tableta i kapsula i  povećati izvoz, s obzirom da je najveći dio  proizvoda namijenjen  međunarodnim tržištima.

 Investicija vrijedna više od sto milijuna dolara, koja omogućuje  otvaranje 200 radnih mjesta i povećava Plivine i Tevine kapacitete za  dvije milijarde tableta godišnje ili za 25 posto, uz gradnju novih  pogona obuhvaća i preseljenje postojećih pilot postrojenja za  proizvodnju tableta u novi pogon te značajno povećanje kapaciteta za  proizvodnju sterilnih oblika lijekova.

nastavak -> http://rs.seebiz.eu/pliva-otvorila-novi-pogon-vrijedan-100-milijuna-dolara/ar-74901/


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana