Farmaceutski fakultet u Beogradu > Druga godina-Bolonjski program sk 2008/09.

Opsta biohemija

(1/36) > >>

lycos:
Posto nisam bio na predavanjima, da li neko moze reci kakva su pravila bodovanja ? I o kakvim se to 'radionicama' u okviru nastave govorilo ?

whatever:
О бодовању није било речи на предавањима, професорка је на првом термину рекла да ће то све бити доступно на сајту Факултета.

Данас је једна колегиница питала шта се дешава са тим (пошто још увек није на сајту; одговор: професорка је своја предавања оставила да се ставе на Интернет, то ће бити до краја недеље, а једна од асистенткиња би требало да такође остави и тај део са бодовањем.

Радионице почињу од понедељка, 29.10.2007. по распореду који би такође требало да буде постављен на Институту до краја недеље (да и он  :K). Први термин ће се вероватно бавити ензимима, па ко је у прилици, нека сутра `сврати` на предавање,  чисто да те радионице не би биле `мутаве` (а и сви знате ко су нам асистенткиње   :roll:)...

Још једна новост је да од понедељка трећа година почиње да слуша предавања засебно, тако да више неће бити гужве (мада је било, истина, само на првом предавању, али је Институт одлучио да нам по том питању изађе у сусрет да би свако могао нормално да прати предавања, мада ја нисам приметио неку интензивну заинтересованост, што имајући у виду темпо предавања и није за чуђење, ја их лично не сматрам превише корисним... :roll:). Наши термини остају исти.

Извињавам се на опширности  :ohwell:

josefina87:
A sta je na kraju rekla-jel se ispit sprema iz knjige(jel mora da se kupi) ili ce ta predavanja biti dovoljna? :hmm

nasty girl:
ja koliko sam shvatila trebace knjiga.... :hmm :hmm

cvetulence:
Nekolicina nas  je posle predavanja prisla i pitala profesorku, zasto ovako brzo predaje i odgovor je bio da sutra mora da stigne da zavrsi lipide, nukleotide, enzime i transport. Sto se ucenja tice, profesorka je tu da nam pročita slajdove, a da sami naučimo iz knjige. Danas je bilo rekordnih 80 slajdova za 40 min.    :shock

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version